EXCLUSIEVE VONDSTEN

WAAR KOMEN ONZE GRONDSTOFFEN VANDAAN?

Wij jagen eigenhandig op overstocks of restparijen aan leder of stoffen die dicht bij onze productie-ateliers niet opgebruikt werden voor premium producties. Met deze vaak exclusieve metrages gaan we aan de slag.

ONZE ATELIERS

BEZOEK

Tot 4 keer per jaar bezoeken wij zelf onze ateliers in Portugal en Spanje. We werken enkel met partners die dezelfde etische en ecologische principes hanteren als ons. Hier zie je hoe onze kimono's gestikt worden in Fafe, Portugal.

HANDWERK

Veel stappen in het maakproces zijn handmatig. Iedereen die voor of met of aan King Comf meewerkt gelooft in ons product, en in ons verhaal. De juiste handen zoeken is een werk van lange adem geweest, vandaag zijn we oprecht trots op onze teams en wat zij vandaag creeëren.

VAKMANSCHAP

Onze stuks worden vervaardigd daar bedreven vakmensen. Wij laten ons graag leiden door hun expertise, om tot het meest kwalitatieve resultaat te komen, om zo verantwoordelijk als mogelijk om te gaan met onze grondstoffen, om de juiste keuzes te maken.

VRAGEN OVER DE HERKOMST VAN ONZE PRODUCTEN?

Wij staan open voor alle vragen over herkomst of maakproces van onze producten. Het exacte adres waar onze stuks gemaakt worden geven we liever niet zomaar prijs. Het kostte ons jaren om de juiste partners te verzamelen en we willen deze contacten niet te grabbel gooien. Echter begrijpen we dat er soms prangende vragen zijn, en willen we deze in alle transparantie kunnen beantwoorden. Ook tips om ons merk nog duurzamer te maken zijn altijd welkom!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.