RETOURBELEID

Retourneren

Je hebt 15 dagen na ontvangst van je bestelling om je aankoop te retourneren.

Retourneren is kosteloos wanneer je ruilt voor een andere maat of kleur. We accepteren alleen retouren voor King Comf-artikelen die in nieuwstaat verkeren: ongedragen, onbeschadigd en met de originele labels bevestigd.

Niet Tevreden?

Ben je niet tevreden met je King Comf aankoop of is er iets mis? Dat is vervelend. We behandelen je retourzending met de beste zorg, pinky swear!

Als je niet tevreden bent over het online gekochte product en wilt ruilen, lees dan verder bij de paragraaf Omruilen. Als je geen nieuw artikel wilt ontvangen, lees dan verder bij de paragraaf Annuleren. We vergoeden de retourkosten in geval van een verkeerde levering, ongeacht of je het artikel ruilt of terugstuurt. Neem in dit geval altijd contact met ons op via hello@kingcomf.com.

Omruilen

Stuur ons een e-mail via hello@kingcomf.com met de omschrijving van het artikel dat je wilt ruilen en het artikel dat je in ruil wilt ontvangen. Wij sturen je vervolgens een retour-verzendlabel via e-mail.

Annuleren

Als je geen nieuwe bestelling plaatst en alleen het artikel retourneert, zijn de retourkosten voor jouw rekening. Het totaalbedrag van de geretourneerde artikelen wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen aan je terugbetaald.

Algemene Voorwaarden voor Retourzendingen

  • Het artikel moet in nieuwe en onbeschadigde staat zijn, inclusief labels.
  • Gebruikte artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
  • Stuur de retourzending altijd voldoende gefrankeerd naar ons op. Totdat de retourzending bij ons is aangekomen, blijft deze jouw verantwoordelijkheid. Wij zijn niet aansprakelijk voor het zoekraken of verkeerd leveren van het pakket en de inhoud ervan.

Bij vragen of problemen kun je altijd contact met ons opnemen via hello@kingcomf.com.