RetourbeleidBent u niet tevreden met uw King Comf aankoop?
Of is er iets mis? Dat is vervelend.
Wij zullen uw retourzending met de beste zorg behandelen! Pinky Swear!

Bent u niet tevreden over het online gekocht product en wilt u iets ruilen, lees dan verder in de paragraaf OMRUILING.
Als u geen ander artikel wilt ontvangen, lees dan verder in de paragraaf ANNULEREN.
Uiteraard vergoeden wij de retourkosten in geval van een verkeerde levering, ongeacht of u het artikel ruilt of terugstuurt.
Neem in dit geval altijd contact met ons op via hello@kingcomf.com

ARTIKEL OMRUILEN

Wij vergoeden de kosten van retourzending als u een artikel ruilt. Dit houdt in dat u direct een nieuwe bestelling plaatst. Vul het nieuwe ordernummer in op het retourformulier en wij maken het aankoopbedrag + maximaal 6 euro voor de retourzending binnen 14 dagen naar u over.  Zodra wij het eerste gekochte artikel samen met het retourformulier hebben ontvangen, maken wij het bedrag zo spoedig mogelijk naar u over.

Wij raden u aan om te verzenden met DPD binnen Benelux, zij werken snel en zijn niet duur.


ARTIKEL ANNULEREN

Indien u geen nieuwe bestelling plaatst en alleen het artikel retourneert, nemen wij de retourkosten niet voor onze rekening. Het totaalbedrag van de geretourneerde artikelen wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen aan u overgemaakt.

Indien u een King Comf artikel retourneert, vragen wij u het retourformulier toe te voegen, welke u kunt vinden onder in de doos van uw zending.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR RETOURZENDINGEN
Het artikel dient in nieuwe en onbeschadigde staat te zijn (inclusief labels). Op deze manier kunnen wij misschien een andere klant tevreden stellen.
Gebruikte artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
LET OP: Stuur de retourzending altijd voldoende gefrankeerd naar ons op.
Tot deze bij ons is aangekomen blijft die namelijk in jouw bezit, en zijn wij niet verantwoordelijk voor het zoekraken of verkeerd leveren van dit pakje en zijn inhoud.