Onze Verkooppunten :

Curated by edo

ANTWERPEN

schoenen en kleding

Met Curated by Edo selecteren we lokale, duurzame merken. Dat wil zeggen merken uit België (vele uit Antwerpen onze thuishaven) en Nederland. We cureren de producten van deze merken en zorgen voor een mooi en volledig assortiment in onze concept store. Elke merkt is duurzaam op zijn manier.

SO SOPHIE

LEUVEN

kleding

Bij SoSophie in Leuven vind je een modieuze, maar ook eigenzinnige selectie aan zeer draagbare mode.

SoSophie is anders dan een kledingzaak. Wij zien onszelf als een totaal- & lifestyle concept store in het hart van Leuven. Mix en match eye catchers van kleding, accessoires van juwelen tot sjaals en een ruime keuze aan exclusieve schoenen en handtassen.

BOTTINE

AARSCHOT

schoenen

Bevrijd je innerlijke schoenfreak met de modieuze, stijlvolle dames- en herenschoenen.

Bottine houdt van Belgisch design. Heidi staat steeds klaar met professioneel advies. Bottine kiest resoluut voor Kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

PLEKSHOP

LEUVEN

kleding

Plek hecht enorm veel waarde aan kwaliteitsvolle spullen die in eerlijke en duurzame omstandigheden worden gemaakt. Bij hen ligt de focus op tijdloze stukken die generaties meegaan en vooral ook bewust worden aangekocht. Ze bieden een verfijnde selectie van lifestyle-items aan en weerspiegelen de liefde voor wat zij doen in de merken waarmee ze werken. 

SITE

MA REINE ET MOI

HEVERLEE

schoenen en kleding

Op zoek naar slow fashion kleding, zelfs op maat? Bij Ma Reine Et Moi

vind je unieke stuks op basis van milieubewust handwerk. Duurzaam en bijzonder, het aanbod wordt heel zorgvuldig regelmatig aangevuld.

SITE

Boetiek Ruth

BRUGGE

kleding

Een sublieme boetiek voor zij die op zoek zijn naar de ideale mix tussen Franse, Scandinavische, Belgische en Italiaanse modemerken, exclusieve accessoires en oprecht stijladvies.

SITE

STRAF BOUTIQUE

HEUSDEN ZOLDER

kleding

Bij Strafboutique verzamelen we de mooiste cadeaus. Wij gaan op zoek naar originele stuks die een verhaal vertellen. Je vindt in onze Boutique dan ook een unieke collectie vol 'All things nice'; een wereldwijde mix van kwalitatieve mode- en woonaccessoires, meubilair en wijnen.Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk, ons klein team is nauw betrokken bij elke bestelling en we geven eerlijk advies. Heb je een vraag over een product of wil je dit komen bekijken in onze winkel? Wij helpen je graag verder!

SITE

MOOI !

EEKLO

schoenen

Bij Mooi! draait alles om Belgische mode. Anja & Véronique zijn fier om als één van de enige winkels enkel Belgische labels aan te bieden.

Je kan bij hen terecht voor zowel kleding, accessoires en nu ook de schoenen van o.a. King Comf.

Elke klant krijgt bij hen persoonlijke aandacht en eerlijk advies. Ze streven ernaar om net die outfit te vinden die perfect bij jou en jouw persoonlijkheid past.

SITE

K.DE LATHAUWER

AALST

schoenen

Katrien besteedt zorgvuldig aandacht bij het samenstellen van de collectie aan kleur en stijl, met respect voor materialen en kwaliteit.

Een comfortabele pasvorm is bij haar absolute prioriteit!

In deze mooie zaak in de net vernieuwe Molenstraat krijg je ook steeds persoonlijk en professioneel advies.

SITE

FONETIK

AALST

kleding

Fonetik is een gezellige winkel in Aalst waar je terecht kunt voor interieur- en lifestyle artikelen.

Net zoals het fonetische schrift helpt om woorden uit te spreken gebruiken we onze persoonlijkheid, interesses, kleding en ons interieur om aan te geven wie we zijn. Zo onderscheiden we onszelf van elkaar. Melanie wil mensen een manier aanreiken om zichzelf uit te drukken; door middel van een attentie voor zichzelf of voor iemand anders.

SITE

Marie Jane Boetiek

GRONINGEN

schoenen

Lieve en Nardia en nemen jou graag mee in de wereld van Mary Jane, bij hen staan creativiteit en passie voor het schoenenvak centraal.

Producten beschouwen zij niet als vluchtig en vervangbaar maar als onderdeel van jezelf, wie je bent en wat je laat zien! Zij streven naar die wauw-momentjes bij het zien van een paar schoenen.

SITE

PURE

MECHELEN

kleding

Schoonheid, duurzaamheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden die An dagelijks probeert toe te passen in alle aspecten. Body positivity is een noodzakelijke eigenschap in een ‘leven in balans’. Daarom ziet An het als haar taak om de klanten te helpen met het vinden van een eigen stijl. Want elke vrouw heeft een lichaam met het potentieel om outfits te dragen die je laten stralen! 

SITE

GILISSEN

TONGEREN

schoenen

Schoenen GILISSEN staat respectievelijk al meer dan 70 jaar bekend voor trendy schoenen van topmerken. Met vakkundige aanpak worden kwaliteitsvolle Dames- en Herenschoenen door Schoenen GILISSEN met zorg samengesteld.

SITE